Återintroducerar KM Match

Efter intressekoll under föregående säsong har vi nu bestämt oss för att återigen arrangera ett Klubbmästerskap i matchspel.
Tävlingen är en Open Matchspelstävling mixat herr & dam, utan hcp (Scratch), där herrar spelar från tee 61 och damer spelar från tee 55.

Anmälan är nu öppen och sista anmälningsdagen är 31.5 och matchstegen publiceras den 2/6.

KM Match Play spelas över hela säsongen med paus i Juli. Varje omgång spelas över två veckor (Måndag till Söndag). Omgång 1 spelas Måndag 3/6 -> Söndag 16/6.

Båda spelarna är ansvariga att kontakta varandra för att få till ett datum för spel. Om matchen inte spelats vid senast anvisat datum, ska vinnaren främst tas fram genom lottning. ​

Ifall en motståndare inte visar intresse, eller inte har tid för att spela matchen under omgångens period, kan tävlingsansvarige John Hansen bestämma vem som får gå vidare.

Om en match är oavgjord efter sista hålet, förlängs matchen med ett hål i taget. Hålen ska spelas i samma ordning som under ronden. 1-18

Anmäl dig här!