Företagsgolf på 18-hålsbanan

Anrika Lyckorna Golfklubb är kanske Bohusläns vackraste bana. Vi kan erbjuda utmanande golf utan stress i hänförande natur med havsutsikt. Vill du arrangera en golftävling? Vi har god erfarenhet av att arrangera golftävlingar och ser till att din tävling bli proffessionellt genomförd. Inför ert arrangemang hjälper vi gärna till med att planera mat och dryck. Klubbens restaurang kan ta sällskap upp till 120 personer och har en fantastisk uteservering med utsikt över banan och västerhavet. Kontakta oss så tar vi en diskussion om vad som passar just ert företag bäst.

Korthålsbanan & drivingrangen - företagsgolf där alla kan delta!

Ta med dina anställda eller kunder på ett arrangemang där alla kan delta! En ny inriktning på företagsgolf som är lättsamt och roligt för både inbitna golfspelare och nybörjare. Vi arrangerar en rolig aktivitet där alla kan delta! Förslag på innehåll och tidprogram nedan.

09.00 - ankomst till golfklubben, samling i restaurangen med kaffe och fralla.

09.30 - konferens/möte

12.00 - lunch efter önskemål

13.15 - golfskola på drivingrangen under ledning av klubbens tränare Stefan Bjurhoff. Utrustning och bollar ingår. Vi går igenom hur man håller i klubben, hur man ställer upp och hur man slår bollen. Mer erfarna golfspelare kan få tips för att utveckla sin sving

14.00 - vi delar in i tre- eller fyrmannalag och spelar ”Greensome” på korthålsbanan. I den här spelformen spelar alla från utslagsplatsen, där efter väljer man den bästa bollen och sedan spelar man vartannat slag. Lagen får varsitt scorekort med karta och blir tilldelade ett starthål. När alla lag har kommit ut på banan ljuder en signal och sedan startar spelet. (Ett upplägg där alla startar samtidigt kallas inom golfen för ”shotgunstart”. Fördelen är att alla lagen startar och slutar samtidigt.

16.00 -  Samling i klubbhuset för inlämning av scorekort. Prisutdelning - vilka kan titulera sig företagsmästare!? 

Max antal deltagare är 36 (pga att korthålsbanan har nio hål och att max antal i ett lag är fyra). Minsta antalet deltagare är 12.

Pris 395 kr per person.

Ring så berättar vi mer!

Marknad- och säljansvarig Joel Eriksson, 0729- 61 48 77, joel.eriksson@lyckornagk.se

Shop/reception 0522-201 76