Om oss

Golf är en idrott där alla kan umgås och spela på samma villkor. En fantastisk källa till kraft, inspiration och glädje. Oavsett din situation kan golfen ge dig ett mer aktivt och socialt liv och en meningsfull vardag. Du kan spela och träna på dina villkor, få nya vänner och frisk luft. Vill du kan du också satsa och tävla både lokalt, nationellt och internationellt.

Prova på träning

Vi arrangerar prova-på aktiviteter och har en träningsgrupp som träffas varje vecka (torsdagar kl 17.00 – ca 19.00). Flera av våra spelare är ute och tävlar inom distriktet och på den nationella Paragolf-touren.

När du kommer till oss för att ”prova-på” får du låna klubbor och bollar. Du får hjälp att lära dig träffa bollen, du får öva på att putta på vår övnings-green och därefter får du prova att spela ett golfhål ”på riktigt” på vår korthålsbana.
Om du sen vill börja träna golf hos oss är du välkommen till våra träningar och se om du tycker det är roligt.
Vill du sen fortsätta blir du medlem och kommer med i vår träningsgrupp.
Blir du sen ännu bättre, eller kanske spelat golf sedan tidigare, finns tävlingar du kan vara med på både i distriktet och ute i Sverige.

Det går att lära sig att spela golf med de flesta funktionsnedsättningar. Vi som gör det har en god gemenskap och mycket roligt tillsammans!

 

Träningsgruppen

Träningsgruppen - torsdagar kl 17.00 – ca 19.00

Vill du veta mer om vår verksamhet eller har frågor är du välkommen att höra av dig!

Gösta Andersson
0703-197041
gtg.andersson@telia.com

Du kan även ta kontakt med klubben på info@lyckornagk.se / 0522-20176.