Träningsresa till Spanien

Följ med Lyckorna GK till Benidorm! 13 – 20 april, 2024

golfresa

golfresa

Lyckorna GK har valt Golf Plaisir som samarbetspartner för en träningsresa till våren. Allt är bokat i förväg. På flera resmål finns en Golf Plaisir golfvärd på plats, men det är vår egen Pro, Stefan Bjurhoff som är vår huvudsakliga kontakt på resmålet.

36 hål Villaitana - Nicklausdesign
Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel finns två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.
Villaitana är i mångas tycke en av Europas mest moderna och bästa golfresorter. Direktflyg till Alicante och därifrån en kort transfer norrut längs kusten. Strax innan ankomst skymtar skylinen i Benidorm. Här i det behagliga golfklimatet på Costa Blanca ligger den 4-stjärniga golfresorten Villaitana.
Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en medelhavsby med smala gator, torg, restauranger och barer. Utanför dörren finns dessutom en av kustens absolut bästa golfbanor, ritad av självaste Jack Nicklaus. Några kilometer bort ligger Benidorm med en ljuvlig strandpromenad där Medelhavets vågor rullar in. Restaurangerna är otaliga, shoppingen riklig och ett pulserande nattliv.

Vad ingår i resan?
Lägsta pris: 18.295:-
Flyg Göteborg - Alicante t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Melia Villaitana
Halvpension (frukost & 6 middagar)
5 greenfees (4 x Levante, 1 x Poniente)
Del i golfbil på Poniente
Förbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 3195:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet.

Frågor kring resan? Skicka mejl till stefan.bjurhoff@lyckornagk.se alternativt telefon 0735-467599.

Observera att jag är bortrest 12-19 november och har begränsad möjlighet att svara under denna period.


Läs mer och boka:
Lyckorna GK, Villaitana 2024 – Golf Plaisir