Tävlingsgruppen

Organisation

Stefan Bjurhoff (Tränare)

Anders Nilsson (Ledare)

 

      

Allmän info om träning, tävling och avgifter

För att delta i verksamheten skall man vara medlem i Lyckorna GK. Tävlingsgruppen riktar sig till juniorer med <36,0 hcp samt juniorer som vill tävla på Svenska juniortouren (f.d. Teen tour). Yngre juniorer som deltar i breddträningen och som vill träna mer erbjuds plats i gruppen i mån av plats. Juniorelit riktar sig till juniorer med <9,9 hcp samt till dem som vill träna mer och tävla på Svenska juniortourens scratchtävlingar.

Träningen består av organiserad gruppträning året runt samt träningsläger. Träningsåret är indelat i två säsonger, sommar 1/4-31/10 samt vinter 1/11-31/3 .

Utöver gruppträningen kommer spelarna att stödjas individuellt. 

Juniorer som representerar Lyckorna GK i tävling och deltar i någon av träningsgrupperna erhåller ersättning för startavgifter, se regelverk på hemsidan. Ersättningen betalas ut mot redovisning efter tävlingssäsongens slut.

För att delta på gruppträningar och ta del av förmånerna i form av individuell coachning och tävlingsstöd utgår en avgift, avgiften faktureras deltagarna . Fler avgifter kan förekomma för specifika aktiviteter, t.ex. läger. 

Träningsavgifter 2023

Spelsäsongsträning (1 april-31 okt) 

Vinterträning (1 nov-31 mars) 

PRISER UPPDATERAS INOM KORT.

Spelarens ansvar

Spelarna har en skyldighet att i möjligaste mån ställa upp i lagspel samt representera Lyckorna GK vid tävling. Det är spelarens skyldighet att känna till när lagtävlingar äger rum och ta hänsyn till detta när säsongen planeras. Vid lagspel skall spelarna ha representationskläder, och annan lagutrustning som klubben tillhandahåller. Spelarna ska spela KM.

Spelarna ska hjälpa till med saker som kan behöva göras i föreningen. Detta kan exempelvis vara hjälp vid projekt på banan, sponsoraktiviteter eller andra saker som ligger utanför ordinarie träning. Spelarna ska känna till systemet för aktivitetsrapportering i svenska lag samt själva ta ansvar för att rapportera kvalificerade aktiviteter till tränarna eller ledare.  

Träningsupplägg för 2023

Gruppen riktar sig till juniorer med <9,9 hcp samt juniorer som vill träna mer och tävla på Svenska juniortoure. Gruppens deltagare kan ha upp till 36,0 hcp.

Spelsäsongsträning från 1 april

Gruppträning varje måndag 17:30 till 19:00. Träningsschema och kallelser publiceras i Svenska Lag appen.

Vinterträning från 1 november

Med undantag för några korta uppehåll under vintersäsongen samt över jul arrangeras ett träningspass per vecka. Träningen är fokuserad på teknik.