Vi söker klubbchef

Lyckorna Golfklubb är i en spännande fas med goda förutsättningar till vidare utveckling. Klubben ligger i Ljungskile, mitt i Bohuslän, 35 min norr om Göteborg. Anläggningen består av en vacker

18-håls seaside/parkbana, en 9-håls korthålsbana och har träningsverksamhet året runt. I klubbhuset finns en golfshop och restaurang och klubben har för närvarande ca 1200 medlemmar varav 220 är juniorer. Vi bedriver både junior- och paragolfverksamhet. Du kommer in i en spännande tid och får vara med i arbetet att utveckla klubben. 

 

Vårt erbjudande
Vill du vara en del av en verksamhet som jobbar för att skapa den bästa golfupplevelsen i Bohuslän.  Vi söker nu dig som vill vara den coachande ledaren i klubbens vidare utveckling. Ambitionen är att utveckl

a befintlig verksamhet och utöka den över hela året. Klubben har löpande gjort stora investeringar för att förbättra golfanläggningen för att den ska hålla hög kvalité.

Arbetsuppgifter
I rollen som klubbchef har du ansvaret att leda och strukturera verksamheten inom golfklubben. Verksamheten består i dagsläget av drift och förvaltning av golfbanor, träningsverksamhet, butik och administrativa uppgifter. Du ansvarar för personalen och den ekonomiska redovisningen samt marknadsföring och försäljning. Du blir klubbens ansikte utåt i kontakter med medlemmar, gäster och sponsorer. Till din hjälp att driva verksamheten har du engagerade medarbetare, ideella kraften samt en arbetande styrelse. Uppdraget innebär också att utveckla goda relationer med det lokala näringslivet. 

Kvalifikationer/Krav
Du har erfarenhet från ledande roller i verksamheter med personalansvar. Dessutom vill vi att du har erfarenhet av ekonomisk redovisning och analys. Du har också jobbat med leverantörsavtal, uppföljning och kundrelationer. 

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av besöksnäring, projektledning eller golf. 

Personliga egenskaper
Som person är du en naturlig ledare och en trygg och tydlig arbetsgivare. Du inspirerar och entusiasmerar medarbetare och ideella genom ett tillitsfullt förhållningssätt. Du är en god kommunikatör som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du är analytisk och har lätt för att se helheter och samband i verksamheten. I rollen behöver du vara målorienterad, ha resultatfokus och vara involverande i beslut som ska fattas.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Övrig information
Beroende på säsongsmässig variation i arbetsbelastning kommer tjänsten omfattas av årsarbetstid. Sista ansökningsdag 22 maj 2024. 

Anställningsform Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön


Kontakt Ordförande, Anders Nilsson, anders.nilsson@lyckornagk.se
Vice Ordförande Lars Bengtsson, Lars.bengtsson@lyckornagk.se